SLAGERIJ SERRY

Begin maart 1984 namen Luc Serry en Anita Danneels de beenhouwerij over van Dhr. De Bruycker. Deze beenhouwerij is tot vandaag gelegen in de Wolterslaan 132 te Gent . De groothandel in vleeswaren die Dhr. De Bruycker samen met de beenhouwerij uitbaatte, werd naar het industrieterrein in Eke verhuisd. Enkel de slagerij bleef in de Wolterslaan.

De klanten merkten snel wat wij in onze mars hadden…

Serry
Slagerij Serry voorgevel heden.

Het doel van Slagerij Serry was ons van in het begin onderscheiden van de talrijke opkomende supermarkten door verse en eerlijke producten aan te bieden. Zo gingen we het vers vlees van super kwaliteit dagelijks in ons atelier eigenhandig uitbeenden en versneden. Ook merkte het cliënteel dat veel vleeswaren, salades en panklare gerechten met eersteklas ingrediënten en veel zorg worden bereid. Toppers zijn ondermeer het gehakt, preparé, klaargemaakt stoofvlees, spaghettisaus en veel meer. Ook zijn we fier op de droge worsten en de gezouten & gerookte vleeswaren. De inspanningen die we daarvoor leveren worden heel erg geapprecieerd door onze klanten.

In juli 1991 werd de winkel en de werkplaatsen volledig vernieuwd, dit in een tijdspanne van 3 weken en zelfs in ons jaarlijks verlof.

In september 1997 werd dan de voorgevel onder handen genomen, met een nieuwe lichtreclame en het vorige logo van de beenhouwerij in de zijpanelen naast de inkomdeur.

Sinds januari 2013 hebben Pieter Serry en zijn vrouw An-Sofie Deloof de zaak verdergezet. Met evenveel passie en plezier wordt er een nieuw hoofdstuk geschreven aan het “Slagerij Serry” verhaal. Tijdens hun jaarlijks verlof, vernieuwden ze de winkel opnieuw. Op 30 en 31 augustus openden zij de vernieuwde Slagerij Serry.

KWALITEIT IS ONZE PASSIE

Pieter & An-Sofie
Slagerij Serry toonbank heden.

Jaarlijks verlof

09-07-2022 tot en met 31-07-2022
Maandag 1 augustus terug open.